Засоби оптимізації модуля адміністрування вендингових кіберфізичних систем - Сало, А. М.; Загорняк, В. В.; Salo, A.; Zahorniak, V. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2018)
Розглянуто особливості роботи вендингових кіберфізичних систем після тривалої експлуатації. Проаналізовано вже готові способи масштабування кіберфізичних систем. Визначено основні недоліки та переваги переходу вже готової системи на платформу стороннього розробника. Запропоновано способи оптимізації баз даних із великою кількістю інформації. Наведено аналітичні дані, які привели до рішення оптимізувати наявну базу даних. Показано елементи вендингової кіберфізичної системи та можливі зміни в її структурі при переході на інші платформи. Описано функції модулів процесінгу та аналітичної системи. Запропоновано два способи для оптимізації роботи модуля адміністру- вання. Доведено ефективність запропонованих рішень за допомогою аналітичних даних.

Features of vending cyber physical systems performance after durable exploitation have been examined. Ready-made means of cyber physical systems scaling have been analyzed. Main advantages and disadvantages of a ready system switchover to a third-party developer’s platform have been defined. Means of large databases optimization have been offered. Analytical data that led to the decision to optimize the existing database have been produced. The elements of vending cyber physical system and possible changes in its structure due to the switchover to different platforms have been covered. Processing modules and analytical system functions have been described. Two ways of administration module optimization have been offered. The efficiency of the proposed solutions has been proved with analytical data.
Means of vending cyber physical system administration module optimization
Keywords: вендинг; кіберфізична система; вендингові кіберфізичні системи; бази даних; оптимізація; реплікація; процесінг; vending; cyber physical system; vending cyber physical systems; database; optimization; replication; processing; 004.021