Побудова ефективної системи внутрішньокорпоративних ділових контактів - Химиця, Наталія; Сувала, Олена (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
The paper considers the method of constructing an effective system of intra-corporate business contacts.
Keywords: ділова комунікація; організація; інформація; зв’язки з громадськістю