Дослідження перехідного режиму роботи вібраційної машини з просторовим рухом робочого органу, створеної на основі теорії синфазних коливань - Гаврильченко, О. В.; Ланець, О. С.; Гурський, В. М.; Шпак, Я. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Проаналізовано амплітудно-частотні характеристики тримасової коливальної системи вібраційної машини об’ємної обробки з електромагнітним приводом. Розглянуто перехідний режим роботи до усталеного синфазного руху, побудовано фазові портрети системи для перехідного та усталеного режимів роботи. This article describes the analysis of – frequency descriptions of peaks of the vibratory machine of volumetric processing with electromagnetic vibrator. Transient behavior of work is considered to a withstand co – phase motion. The portraits of phases of the system are built for transient and withstand behaviors of work.