Особливості проектування електронної біомедичної апаратури - Березко, Л. О.; Соколов, С. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано побудову та особливості електронної біомедичної апаратури. Запропоновано основну структуру біотехнічної системи. Розглянуто перспективи використання мікропроцесорних засобів для розроблення біомедичної апаратури. Сформульовано методологічні рекомендації стосовно процесу розроблення нової біомедичної апаратури. The analysis of electronic biomedical equipment design and features was performed. The main structures of biotechnological systems’ is proposed. The prospects for the use of microprocessor means during biomedical equipment development are considered. The methodological recommendations on the biomedical equipment development process were made.
Features of electronic biomedical equipment design
Keywords: біотехнічні системи; комп'ютерні технології; biotechnical system; computer technology