Види маркетингового аналізу напрямів бізнесу та перспективи їх розвитку на промислових підприємствах - (:unkn) unknown (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Узагальнено теоретичні положення та визначені сфери застосування методів аналізу напрямів бізнесу промислового підприємства для обґрунтування планових рішень у сфері маркетингу. The theoretical positions and the spheres of application of the business directions analysis methods for a justification of plan solutions in marketing are defined.
Keywords: 339.138