Вплив кополімерів полівінілпіролідону на властивості композитів на основі полістиролу і оксидів металів - Шибанова, А. М.; Суберляк, О. В.; Левицький, В. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено фізико-механічні, теплофізичні та реологічні властивості композиційних матеріалів на основі полістиролу і модифікованих кополімерами полівінілпіролідону оксидів металів. Встановлено вплив модифікованих кополімерами полівінілпіролідону оксидів металів на інтервали фазових переходів полістиролу. Іnvestigational physical-mechanical, thermophysical and reology properties of mixtures on the basis of polystyrene and modified by polyvinylpirrolidone. Influence of modified polystyrene foam is set on confine of plasticity, confine of durability at the break and relative lengthening.
Keywords: фізико-механічні; полістирол; physical-mechanical; polystyrene