Друга архітектурна Бесіда у Львові. Результати та висновки - Проскуряков, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто результати та висновки Другої архітектурної Бесіди, присвяченої питанням освіти дизайну архітектурного середовища.