Динаміка викидів забруднювальних речовин в атмосферу у Львівській області - Друзюк, Василь; Погребенник, Володимир; Сікач, Юрій (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Проаналізовано тенденції щодо зміни кількості забруднювальних викидів в атмосферу у Львівській області. Охарактеризовано темпи зростання викидів забруднювальних речовин зі стаціонарних та пересувних джерел забруднень в атмосферу. Проанализированы тенденции относительно изменения количества выбросов загразняющых веществ в атмосферу во Львовской области. Представлены темпы роста выбросов загразняющых веществ из стационарных и передвижных источников загрязнения в атмосферу. Аarticle contains the analysis of the pollutant emissions in the atmosphere of Lviv region. Represented increasing tempos of the pollutant emissions that are caused by stationary and movable sources of pollution in atmosphere.