Інвестування освіти через промислово-фінансові групи як засіб регулювання економіки - Мороз, А. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядаються питання впливу фінансових відносин між ПФГ та освітніми закладами на регулювання економіки. This article is devoted to problem of finance education from financial-industry group.