Режим узгодження і перехресні зв’язки у багатопровідних лініях - Павликевич, М. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Проаналізовано чинники, які впливають на виникнення перехресних зв’язків між провідниками багатопровідних ліній стосовно застосування цих ліній у технологіях xDSL та Ethernet. This article presents factors causing crosstalk in multiconductor transmission lines in regards to their application for xDSL and Ethernet.
Keywords: технології xDSL та Ethernet; перехресні зв’язки; application for xDSL and Ethernet; multiconductor transmission