Формування єдиного інформаційного простору в діяльності державних органів України - Єсімов, С. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто формування єдиного інформаційного простору в діяльності державних органів України. Проналізовано нормативно-правові акти, що регулюють правові відносини у сфері інформаційних технологій, інформаційних систем, інформаційно-телекомунікаційних систем і мереж, інформації, персональних даних, електронних документів, електронного підпису, електронного уряду, інформаційної безпеки, захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах. Рассмотрено формирование единого информационного пространства в деятельности государственных органов Украины. Проанализированы нормативно-правовые акты, регулирующие правовые отношения в сфере информационных технологий, информационных систем, информационно телекоммуникационных систем и сетей, информации, персональных данных, электронных документов, электронной подписи, электронного правительства, информационной безопасности, защиты информации в информационно-телекоммуникационных системах. The article deals with the formation of a common information space in the work of the Ukraine. Analyzes regulations that regulate the legal relationship in information technology, information systems, information and telecommunication systems and networks, information, personal data, electronic documents, electronic signature, e-government, information security, information security in information and telecommunication systems.
Формирования единого информационного пространства в деятельности государственных органов Украины
Forming a single information space in state institutions Ukraine
Keywords: єдиний інформаційний простір; органи державної влади; інформація; інформаційні системи; единое информационное пространство; органы государственной власти; информация; информационные системы; single information space; public authorities; information; information systems