Планування та організування науково-технічної підготовки виробництва на машинобудівному підприємстві - Кузьмін, О. Є.; Алєксєєва, С. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Досліджено функції планування та організування науково-технічної підготовки виробництва на машинобудівних підприємствах. Визначено основні критерії впливу на виконання робіт з науково-технічної підготовки виробництва. Проведено диференціацію схем виконання робіт з НТПВ відповідно до типів виробництва та визначено головні завдання для органів планування та організування з проведення цих робіт. Functions of planning and organization scientific and technical preparation of production are explored on the machine-building enterprises. Basic criteria of influence are definite on implementation of works from the scientific and technical preparation of production. Differentiation of charts of implementation of works is conducted with STPP according to the production types and definite the main tasks for organs of planning and organization from conducting this works.
Keywords: науково-технічна підготовка виробництва (НТПВ); функції менеджменту; функції планування та організування робіт з НТПВ; машинобудівне підприємство; схема виконання робіт з НТПВ; scientific and technical preparation of production (STPP); management function; functions of planning and organization works with STPP; machinebuilding enterprise; chart of implementation of works with STPP