Неприбуткові організації і їх значення в реалізації регіональної соціальної політики в Україні - Садова, У. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Аналізуються сучасні тенденції і особливості розвитку неприбуткових організацій в Україні. Наводиться їх структура, визначено показники, які характеризують територіальну організацію. Вказано на нові виробничі системи (кластери) - ефективний шлях піднесення регіональної економіки. Головна увага приділена їх значенню в реалізації регіональної соціальної політики в Україні. Modern trends and particularities of the development of nonprofit organizations in Ukraine are analyzed. Theirs structure is suggested; the indexes characterizing territory organization are suggested. New Productive Systems (Cluster) - efficient way for growth of regional economy are given. Main attention is pain theirs role in realization of the regional social policy in Ukraine.