Особливості реалізації інверсного режиму в КМОН моделях на прикладі BSIM - Корначевський, Я. І.; Ладогубець, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Розглянуті особливості реалізації інверсного режиму в КМОН-моделях на прикладі нової моделі BSIM3 версії v3. Пропонуються підходи для реалізації основних функцій програми врахування параметрів моделі.

Inverse mode realization features in CMOS models on the basis of BSIM3v3 are discussed. Several approaches for realization of basic functions of model parameters accounting are proposed.
Keywords: 62-82; 658.512.011.56