Ключові стимули для соціальної відповідальності бізнесу в Азії - Хмелєцкі, M. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Декілька років тому концепція соціальної відповідальності бізнесу не була поширеною в більшості організацій в Азії. Часи змінилися, і нині соціальна відповідальність бізнесу з’явилася в більшості країнах регіону. Метою цієї статті – визначення основних стимулів для соціальної відповідальності бізнесу в Азії. Few years ago the concept of corporate social responsibility was not a household term in most organizations in Asia. Times are changing and now corporate social responsibility has appeared in most countries of the region. The aim of this article is to identify the main CSR drivers in Asia.
Key drivers of CSR in ASIA
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; Азія; corporate social responsibility; Asia