Математична модель повітряних високовольтних вимикачів у задачі їх діагностування - Грабко, В. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
У роботі запропонована математична модель для визначення залишкового робочого ресурсу повітряних високовольтних вимикачів. The work presents the mathematical model to determine the residual life work of the air high voltage switches.