Метод моделювання електромагнітного поля торцевого двигуна без механічних опор - Бова, О.Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У цій статті розглянуто можливості програмного комплексу ANSYS (Maxwell v. 14), що використовує сучасні кінцево-елементні технології для виконання електромагнітних розрахунків. In this article possibilities of programmatic complex ANSYS (Maxwell v. 14), using modern certainly are considered are element technologies for implementation of electromagnetic calculations.