Встановлення існування необхідних умов еквівалентності схем - Білаль, Аль-Забі; Керницький, А. Б.; Ткаченко, С. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007)
Розглянуті можливі шляхи встановлення існування необхідних умов еквівалентності схем РЕА під час розв’язання задач верифікації і функціональної декомпозиції схем. У першому випадку необхідно реалізувати класифікатор схемних елементів. Інший варіант розв’язання задачі – реалізація класифікатора схемних ланцюгів. Some possible ways to determine scheme equivalence necessary conditions have been considered. Scheme equivalence is to be checked while solving the problems of verification or functional decomposition of schemes. In the first case, a scheme element classifier is to be realized. Another solution variant applies net classifier.
Keywords: необхідні умови; еквівалентність схем; схеми РЕА; реалізація класифікатора схемних ланцюгів