Принципи проектування соціальної мережі з мінімальним навантаженням на сервери - Пастернак, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Запропоновано та досліджено соціальну мережу з врахуванням мінімального навантаження на сервери. Показано принципи проектування соціальних мереж. Наведено результати тестування розробленої соціальної мережі та проаналізовано навантаження на сервери. A social network and investigated with regard to minimum load on the server. The principles of designing social networks. The results of the tests developed by social network analysis and load on servers.
Principles of social network with minimal load on server
Keywords: соціальна мережа; клієнт; сервер; social network; client; server