Базові структури спеціалізованих комп'ютерних систем для обробки інтенсивних потоків даних - Демида, Б.; Цмоць, І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проведено огляд відомих та виділено базові структури спеціалізованих комп'ютерних систем для обробки інтенсивних потоків даних у реальному масштабі часу, визначено часові характеристики та особливості їх функціонування.

Analysis of existing structures o f specialized computer systems for real-time intensive data flows processing is done and basic structures are defined. Time characteristics and functioning features are defined.
Keywords: 681.325