Методологічні засади побудови систем індикаторів на підприємствах - Кузьмін, О. Є.; Мельник, О. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто та проаналізовано існуючі методологічні підходи щодо формування систем індикаторів на підприємствах. Виокремлено, систематизовано та охарактеризо¬вано основні принципи, вихідні положення побудови систем індикаторів на вітчизняних підприємствах з урахуванням особливостей середовища функціонування. In this article the existed methodological approaches for formation of the indicator’s systems at the enterprises are analyzed. The basic principles, starting regulations for building indicator’s systems on the native enterprises with taking into account of the environment particularities are defined, systematized and characterized.