Проблеми розвитку персоналу на вітчизняних підприємствах - Грибик, І. І.; Копець, Г. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено проблеми розвитку та мотивації персоналу на вітчизняних підприємствах, роль корпоративної культури у розвитку мотивації персоналу. Розглянуто вплив психологічних аспектів мотивації на ефективність розвитку персоналу, мотиваційних механізмів у сучасному підприємництві. Значна увага зосереджена на обґрунтуванні необхідності врахування психологічних аспектів при найманні, розвитку та інших важливих напрямках управління персоналом. In the article the development problems and motivation of personnel at the domestic enterprises, role of corporate culture in motivation of personnel is investigated. Influence of motivation psychological aspects is considered on effectiveness of motivation mechanisms at the modern enterprise. Considerable attention is concentrated on the substantiation of necessity of psychological aspects consideration at effectiveness of personnel development, development and other important directions of personnel management.
Keywords: розвиток персоналу; мотивація персоналу; personnel development; motivation of personnel