Перспективи використання програмного забезпечення для інвестиційного проектування у морегосподарському комплексі - Горбаченко, С. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто особливості реалізації проектів у морегосподарському комплексі. Доведена доцільність використання при цьому спеціального програмного забезпечення. Проведено порівняльний аналіз програмних продуктів, які можна використовувати у процесі інвестиційного проектування у сегменті морського господарства. The article analyzes the sharing of risks between the government and private investors in coal mining investment projects being implemented on the basis of concession in Ukraine. Risks, that should be real located among the key participants of similar projects using insurance tools, singled out through the Ishikawa Diagram. Recommendations for building of comprehensive insurance coverage for concession projects in coalmining are developed.
Future use the software for design of investment in the marine economic complex
Keywords: морегосподарський комплекс; інвестиції; інвестиційний проект; показники ефективності; програмне забезпечення; marine economy complex; investments; investment project; indexes of efficiency; software