Шляхи реновації територій промислової забудови ХХ століття в містах України - Проскуряков, В. І.; Гой, Б. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто проблему пошуку шляхів реновації територій промислової забудови ХХ ст. в містах України, зокрема у Львові. The article is devoted to problems of search of ways of renovations of territories of industrial building of ХХ century in the town of Ukraine, including Lviv.