Тенденції розвитку ринку малої побутової техніки - Демчук, В. Є.; Мамчин, P. O.; Кріль, Ю. Т. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто попит і пропозицію товарів малої побутової техніки, особливості комерційної діяльності на цьому ринку і перспективи його подальшого розвитку. The article is dedicated to examination of state of demand and suggestion of goods of small domestic equipment and to the peculiarity of trade activities at the present market and to perspective its further development.