Шліфування з правкою абразивного круга за параметром шорсткості шліфованої поверхні деталі - Шахбазов, Я. О. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджена можливість забезпечення заданої шорсткості обробленої поверхні під час шліфування абразивними кругами. В основу досліджень покладено принцип переносу на оброблену поверхню рельєфу робочої поверхні круга, що утворюється під час його правки алмазним інструментом. There has been explored a possibility to provide given processed surfaces roughness when grinding by abrasive wheels. As tests base there was accepted a principle of transmission for the wheel’s working surface relief processed surface, which had been formed while it’s setting by the diamond tool.