Організаційно-тактичні заходи забезпечення безпеки осіб під час розслідування злочинів у сфері службової діяльності в умовах протидії - Ромців, Олена; Romtsiv, Olena; Ромцив, Елена (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Досліджено організаційні та тактичні особливості забезпечення безпеки осіб під час розслідування злочинів у сфері службової діяльності в умовах перешкоджання процесу розкриття даних протиправних діянь з боку зацікавлених суб’єктів.

The article investigates the organizational and tactical characteristics of the safety of people during investigation of crimes in sphere of official activity in terms of obstructing the process of disclosure of illegal acts on the part of stakeholders.

Исследованы организационные и тактические особенности обеспечения безопас- ности лиц при расследовании преступлений в сфере служебной деятельности в условиях препятствования процесса раскрытия данных противоправных действий со стороны заинтересованных субъектов.
Organizational and tactical measures to ensure the safety of persons during investigation of crimes in sphere of official activity in terms of counteraction
Органазационно-тактические меры обеспечения безопасности лиц при расследования преступлений в сфере служебной деятельности в условиях противодействия
Keywords: злочин; службова діяльність; протидія; розслідування; забезпе- чення безпеки; crime; official activity; counteraction; investigation and security services; преступление; служебная деятельность; противодействие; расследование; обеспечение безопасности; Олена Ромців