Інформаційні та комунікаційні технології в Internet у роботі рекламного агентства - Баклан, Анастасія; Рябічев, Вячеслав (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
The paper analyzes an Internet information and communication technology in the working process of advertising agency on example of Business Gathering company, Ukraine.
Keywords: інформаційні та комунікаційні технології; рекламні агентства; маркетингові технології в Internet; Business Gathering