Структурування дилерської мережі з метою підвищення її ефективності - Солнцев, С. О.; Стадніченко, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Запропоновано систему показників для оцінювання діяльності посередників зі збуту. Наведено алгоритм оцінки партнерів зі збуту відповідно до обраної системи показників. In the article the system of indexes is offered for dealers activity estimation. Іn accordance with the select system of indexes the algorithm estimation is presented.