Суміщені синхронні каскадні машини - Лущик, В'ячеслав; Іваненко, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуті конструктивні особливості одномагніто-провідних синхронних каскадних машин з суміщеними обмотками, приведені дані експериментальних досліджень, обґрунтовуються переваги багатополюсних синхронних каскадних машин перед тихохідними синхронними машинами серійного виконання.
Combined synchronous machine cascade
Keywords: маггнітопровід; синхронна каскадна машина; суміщені обмотки; двигун; ротор; генератор