Оцінка стану стічних вод виробництв харчової олії - Сахневич, Я. М.; Мальований, М. С.; Дячок, В. В.; Мараховська, С. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Подано експериментальні дослідження процесу очищення кислих стічних вод, які одержують після виробництва харчової олії, шляхом залучення перспективних реагентів з використанням тонкошарової хроматографії. Еxperimental researches of sewage waters cleaning process which appear after the production of food butter are presented, by bringing in of perspective reagents with the use of the thin stratified chromatography.
Keywords: стічні води; тонкошарова хроматографія; sewage waters; stratified chromatography