Ресурсне забезпечення диверсифікації діяльності машинобудівного підприємства - Цогла, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розглянуто напрямки формування ресурсного забезпечення диверсифікації діяльності машинобудівного підприємства. Проаналізовано особливості кожного із напрямків. Запропоновано алгоритм визначення достатності певного виду ресурсу залежно від відповідності ресурсів та потреби в них. The specific of activity of machine-building enterprises is considered in the article. A necessity is analysed in the resource providing of diversification of activity of machine-building enterprise depending on industry of achine-building. Directions are formulated which the resource providing of diversification of activity of machine-building enterprise is formed after.
Keywords: машинобудівне підприємство; виду ресурсу; machine-building enterprises; which the resource