Теоретико-методологічні засади інвестування інноваційно-технологічної діяльності - Захарін, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано проблематику теоретико-методологічних досліджень інвестування інноваційно- технологічної діяльності. Вказано інституційні проблеми інвестиційного процесу, необхідність його переорієнтації на реалізацію інноваційних проектів. Зроблені пропозиції з питань удосконалення інвестиційної політики. Problematic of theoretical and methodical researches of investing into innovative and technological activities is analyzed. Institutional problems of investment process and the necessity of its reorientation on realization of innovative projects are shown. Proposals on perfection of innovative politics are provided.
Keywords: інвестиції; інновації; інвестиційна діяльність; інноваційно-технологічна діяльність; investment; innovation; investment activities; innovative and technological activity