Поняття і загальна характеристика правової культури молоді України - Чмелюк, Юлія (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
У статті розкривається побудова демократичної, соціальної, правової держави і відповідного громадянського суспільства неможлива без підвищення рівня правової свідомості та правової культури всього населення країни.
Keywords: правове виховання; масова свідомість; індивідуальна свідомість; правосвідомість; правова культура