Історіографічна спадщина Юрка Тютюнника - Ореньчук, О. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Досліджено з історіографічного погляду основні історико-мемуарні праці Ю. Тю- тюнника – “Революційна стихія”, “Зимовий похід 1919–20 рр.” та “З поляками проти Вкраїни”. The main historic and memorial works by Yu. Tyutyunyk “The Revolutionary Spirit”, “The winter campaign of (1919–1920 and with the Poles against Ukraine” have been studied in the article using the historiographical approach.