Інформаційне забезпечення оцінювання кон’юнктури ринку - Ліпич, Л. Г.; Кощій, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто проблему підвищення ефективності збирання первинної інформації про кон’юнктуру ринку за допомогою дослідження потенційних респондентів, з’ясовано ставлення респондентів до опитувань, виявлено найкращі місця для опитування та методи контактів. In the article the problem of rise of efficiency of collection of primary information is considered about the state of affairs of market by research of potential respondentiv, attitude of respondentiv is found out toward questioning, the best places for canvassing and methods of contacts are exposed.