Аналіз впливу шумів на коефіцієнт якості засобів вимірювальної техніки - Яцук, Василь (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Отримано та проаналізовано вирази для визначення енергетичного коефіцієнта якості засобів вимірювальної техніки з урахуванням внутрішніх завад. Получены и проанализированы соотношения, определяющие энергетический коэффициент качества средств измерительной техники с учётом внутренних помех. The mathematical expressions to determine of measurement units energy quality coefficient caused internal hindrance are proposed and analyzed in this paper.