Нові горизонти українсько-німецької співпраці геодезистів на науковій і освітянській основі - Тревого, І. С.; Перович, Л.; Задорожний, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено результати наукової співпраці Інституту геодезії Національного університету “Львівська політехніка” і Вищої школи Нойбранденбурга. Дано оцінку та зазначено нові кроки спільної діяльності в сфері геодезії і кадастру. Приведены результаты научного сотрудничества Института геодезии Национального университета “Львовская политехника” и Высшей школы Нойбранденбурга (Германия). Дана оценка и намечены новые шаги совместной деятельности в сфере геодезии и кадастра. The results of scientifi c collaboration of Institute of geodesy of the National university are resulted “Lvivska politeсhnika” and Higher school of Noybrandenburga. An estimation is given and the new steps of joint activity are marked in the sphere of geodesy and cadastre.
Новые горизонты украинско-немецкого сотрудничества геодезистов на научной и образовательной основе
New horizons of Ukrainian-German geodetic collaboration in scientifi c and education
Keywords: міжнародна співпраця; науково-навчальна практика