Могила Олександра Барвінського (1890-1957). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Олександра Барвінського — лікаря, члена Українського державного правління, Українського лікарського товариства. Надгробок — надгробний камінь з інскрипцією про покійного. Поле №3.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, лікарі, члени Українського державного правління, Українського лікарського товариства, Олександр Барвінський, могила, поховання.