Оцінка асимптотичної стійкості лінійних параметричних кіл за допомогою рядів Фур’є - Шаповалов, Ю. І.; Смаль, Д. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто можливість оцінювання асимптотичної стійкості лінійних параметричних кіл за їх нормальною передавальною функцією при апроксимації цієї функції зрізаними рядами Фур’є у тригонометричному та експоненціальному вигляді. Показано, що для оцінки такої стійкості не потрібно визначати бічастотну передавальну функцію. We considered the possibility of estimation of asymptotic stability of linear parametric circuits by their normal transfer function during approximation of this function by Fourier cut series in trigonometric and exponential form. It is shown that for evaluation of such stability it is not necessary to define double frequency transfer function.