Каплиця родини Білинських. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Каплиця родини Білинських. Поховані: Антон Білинський (1810-1895) — землевласник. Аделя Білинська (пом.1889) — донька. Валерія Білинська — дружина. Каплиця побудована в неоготичному стилі. Металеві решітки у дверях, над дверима — два барельєфи-медальйони. Автор проекту — Михайло Ковальчук. Поле №71.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, каплиці, каплиця родини Білинських, землевласники, Антон Білинський, Anton Biliński, Аделя Білинська, Adelya Bilińska, Валерія Білинська, Valeria Bilińska, поховання.