Конструктивно-параметричний синтез обмежувачів струму на основі тонкої надпровідної пластини - Сердюк, П. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто аспекти проектування надпровідних обмежувачів струму. Запропонований ефективний алгоритм синтезу конструктивних параметрів пристрою на підставі одновимірної математичної моделі теплоелектричних процесів у тонкій надпровідній пластині. In this article designing principles of resistive fault current limiters are concerned. Effective algoritm of synthesis of construction parameters based on the one-dimensional mathematical model of thermoelectrical processes in thin superconducting film is proposed.