Виявлення місцеположення спалаху поодинокого пострілу: задачі та їх розв’язання - Глотов, В. М.; Макаревич, В. Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проанализированы основные проблемы, возникающие при создании макетного образца цифрового стереофотограмметрического комплекса наблюдения. Определено пути их решения. The analysis of the main problems encountered when creating a standards model digital stereo photogrammetric complex observation. The ways to solve them.