Новітні технології, техніка і контакти на "Intergeo-2009" - Тревого, І. С.; Задорожний, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведена детальна інформація про черговий світовий геодезичний конгрес “INTERGEO-2009”,який відбувся 22-24 вересня 2009 р.в Карлсрує (Німеччина),і в роботі якого активно брала участь делегація Українського товариства геодезії і картографії. Приведена детальная информация об очередном мировом геодезическом конгрессе "INTERGEO-2009", который проходил 22-24 сентября 2009 г. в Карлсруе (Германия), и в работе которого приняла активное участие делегация Украинского общества геодезии и картографии. A detailed information about the successive world geodetic congress 'TNTERGEO-2009', that was held on the 22-24 th of September 2009 in Karlsruhe (Germany) in which the delegation of Ukrainian Geodetic and Cartography Society took an active part is given.
Новейшие технологии, техника и контакты на "INTERGEO-2009"
Innovative Technologies» Techniques and Contacts at "INTERGEO-2009"
Keywords: Конгрес INTERGEO; геодезія; прилади