Економічна безпека підприємства як результат реалізації антикризових заходів - Селюченко, Н. Є.; Климаш, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто підходи до трактування поняття “економічна безпека підприємства”, охарактеризовано різні види економічної безпеки, окреслено їхній взаємозв’язок з антикризовим управлінням. The article considers the approaches to the interpretation of the concept of “economic security enterprise,” describes the different types of economic security and determined their relationship to crisis management.
Economic security enterprise as a result of anti-crisis measures
Keywords: економічна безпека підприємства; розвиток; стійкість; стабільність; антикризові заходи; санація; банкрутство; ліквідаційна процедура; economic security enterprise; development; sustainability; stability; anti-crisis measures; sanitation; bankruptcy; liquidation procedure