Вплив природи термопласту-модифікатора на мігрування пластифікатора з полівінілхлоридних пластикатів - Ларук, Ю. В.; Левицький, В. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Встановлено вплив природи полістрольного модифікатора і диестерфталатного пластифікатора на змочуваність полівінілхлориду пластифікатором та ступінь його мігрування з об’єму матеріалу. The effect of polystyrene modifier and diesterphthalic plasticizer nature on wettability of PVC by plasticizer and degree of its migration from the volume of the material is established.
Keywords: плівінілхлорид; мігрування; пластифікація; модифікування; полістирол; АБС пластик; polyvinyl chloride; migration; plasticization; modification; polystyrene; ABS plastic