Інформаційні вимоги податкової системи до процесів інноваційного розвитку суб’єктів господарювання - Червінська, О. С.; Червінська, Л. З.; Матвіїв, П. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто сутність забезпечення інформаційних вимог податкової системи до підприємств-платників податків у процесі їх інноваційного розвитку завдяки налагодженню інформаційних зв’язків між підприємствами і податковою службою. Обґрунтовано теоретичні аспекти впливу інформаційних вимог податкової системи на процес регулювання інноваційної діяльності підприємств. The essence of providing of informative requirements of the tax system to the enterprises – taxpayers is considered in this article. The theoretical aspects of informative requirements influence of the tax system on the process of adjusting of enterprisesinnovative activity is grounded.
Keywords: інформаційна система; податкова система; інформаційний масив; реєстр платника; форми особових рахунків; information system; tax system; an array of information; register payer form of personal accounts