Інформаційне моделювання будівель і нові інструменти - Терновий, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Описано переваги приладів “TOPCON” під час інформаційного моделювання будівель. Описаны приемущества приборов “TOPCON” при информационном моделировании зданий. The article describes the advantages of devices “TOPCON” when building information modeling.
Информационное моделирование зданий и новые инструменты
Building information modeling and new instruments
Keywords: геопросторові технології; інформаційне моделювання будівель; 3D-моделювання