Алея цвинтаря. Стели радянського періоду і гробівці ХІХ століття. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
На світлині — алея вздовж якої два ряди поховань. В першому ряді — радянські поховання. Надгробки — стели з інскрипціями про покійних. Другий ряд — родинні гробівці ХІХ-початку ХХ століття.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, алеї, радянські поховання, поховання кінця ХІХ-початку ХХ століття.