Геофизическая модель очага сильнейшего Олюторского землетрясения в Камчатско-Корякской складчатой области - Мороз, Ю. Ф.; Мороз, Т. А.; Логинов, В. А.; Нурмухамедов, А. Г.; Алексеев, Д. А.; Яковлев, А. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Приведены результаты магнитотеллурических исследований в очаговой зоне Олюторского землетрясения (20.04.2006 г.; Мw = 7,6). Наведено результати магнітотелуричних досліджень в вогнищевій зоні Олюторського землетрусу (20.04.2006 г.; Мw=7,6). The results of magnetotelluric study in the earthquake source zone of Olyutor earthquake (20.04.2006 г.; Мw=7,6) have been represented.
Геофізична модель вогнища потужного Олюторського землетрусу в Камчатсько-Корякській складчтій області
Geophysical model of powerful Olyutor earthquake source in the Kamchat-Koryak folded area
Keywords: магнитотеллурические зондирования; землетрясения; геофизическая модель; магнітотелуричні зондування; землетруси; геофізична модель; magnetotelluric sounding; earthquake; geophysical model